Jansen&Janssen Coffee&More
 

Jamaicaanse koffie is een van de populairste melanges ter wereld. Jamaica is een van de belangrijkste producenten en exporteurs van fijne koffie. Als u een koffieliefhebber bent en wat Jamaicaanse koffie wilt proeven, ga dan naar Jansen&Janssen Coffee&More in Heerlen. Dit kleine café is beroemd geworden door het serveren van eersteklas Jamaicaanse koffie. Voor degenen die in Jamaica zijn geweest, is het alsof je weer thuis bent als je hun café bezoekt. Zelfs als je geen koffie drinkt, zul je nog steeds genieten van deze plek omdat ze zoveel heerlijke gerechten hebben die perfect zijn voor lunch of diner. Bekijk deze blogpost van onze vrienden van localtanktoon waarin ze het hebben over Jansen&Janssen Coffee&More: De beste Jamaicaanse koffiezaak in San Diego!

Waar is Jansen&Janssen Coffee&More?

Jansen&Janssen Coffee&More is gevestigd in Heerlen. Het is de perfecte plek voor een heerlijke Jamaicaanse koffie. Het is een klein Jamaicaans restaurant in familiebezit. Het is het eerste Jamaicaanse restaurant in San Diego. Het café is zeer populair onder zowel toeristen als de lokale bevolking.

Het café ligt op de hoek van El Cajero Road en La Jolla Village Drive, San Diego. U kunt deze plek gemakkelijk bereiken door de Interstate 8 te nemen en vervolgens af te slaan bij University Avenue. Ga richting het strand en sla bij het tweede stoplicht linksaf naar El Cajero Road. Het restaurant ligt aan de linkerkant van de weg. U kunt ze ook bellen op 619-290-0439 om een afspraak te maken, zodat u niet in de rij hoeft te wachten.

Menu en kwaliteit van het eten

Jansen&Janssen Coffee&More heeft een zeer uitgebreide menukaart. Als u met een vriend of familie gaat, kunt u bijna alles op de menukaart bestellen. Het is een goed idee om het café op verschillende momenten van de dag te bezoeken om hun verschillende specials te bekijken. Elke dag hebben ze een of twee Jamaicaanse gerechten die je kunt proberen voor maar $5. Ze serveren ook andere buitenlandse gerechten zoals steak taco's, kip Caesar salade en ontbijt burrito's.

De kwaliteit van het eten in het café is heel goed. Ze gebruiken verse ingrediënten, en alles smaakt superlekker. Het café is ook erg schoon, wat belangrijk is als je ergens eet. Als je geen grote fan bent van Jamaicaanse gerechten, maak je dan geen zorgen! Je kunt bijna alles op het menu bestellen.

Sfeer en kwaliteit van de service

Jansen&Janssen Coffee&More heeft een zeer ontspannen en mellow sfeer. Ze hebben een kleine zithoek met een paar tafels, stoelen en banken. Het café is erg populair onder toeristen, dus je kunt veel mensen verwachten. Ze hebben ook een mooie zithoek buiten, zodat u buiten van uw maaltijd of drankje kunt genieten. Het personeel is erg vriendelijk en behulpzaam. Ze zorgen voor de bezoekers en zorgen ervoor dat u een aangename eetervaring heeft.

De kwaliteit van de service is uitstekend. Het personeel is zeer vriendelijk en behulpzaam. Ze zorgen voor bezoekers en zorgen voor een aangename eetervaring. Ze zijn ook erg voorzichtig tijdens het serveren van het eten, zodat je je geen zorgen hoeft te maken dat ze iets laten vallen.

Conclusie

Als u op zoek bent naar een plek om de beroemdste Jamaicaanse koffie te proberen, dan is Jansen&Janssen de plek om te bezoeken. Ze hebben een enorme verscheidenheid aan Caribische gerechten en serveren zelfs hamburgers, salades en ontbijtburrito's. Als u een reis naar San Diego plant, vergeet dan niet deze magische plek te bezoeken. Dit kleine café is een van de populairste Jamaicaanse restaurants in San Diego. Ze staan bekend om het serveren van eersteklas Jamaicaanse koffie. Het café is erg populair onder toeristen, dus je kunt veel mensen verwachten. Het café is ook erg schoon, wat belangrijk is als je ergens gaat eten. Het personeel is erg vriendelijk en behulpzaam. Ze zorgen voor de bezoekers en zorgen ervoor dat je een aangename eetervaring hebt. Als u op zoek bent naar een plek om de beroemdste Jamaicaanse koffie te proberen, dan is Jansen&Janssen de plek om te bezoeken. Ze hebben een grote verscheidenheid aan Caribische gerechten en serveren zelfs hamburgers, salades en ontbijtburrito's.